Struktura a dynamika vzájemné obchodní výměny České republiky a Ruska - Strejc, Daniel (2006)
Smluvní základna ekonomických vztahů, instituce podílející se na podpoře českého exportu do RF, úloha vzájemného obchodu pro ČR, analýza komoditní struktury dovozu i vývozu a příležitosti a perspektivy obchodu do budoucna