Struktura a dynamika vzájemné obchodní výměny České republiky a Ruska - Strejc, Daniel; Taušer, Josef; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Smluvní základna ekonomických vztahů, instituce podílející se na podpoře českého exportu do RF, úloha vzájemného obchodu pro ČR, analýza komoditní struktury dovozu i vývozu a příležitosti a perspektivy obchodu do budoucna
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: dynamika; obchod; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Rusko; dynamics; commerce; bachelor's theses; Russia