Návrh systému Balanced Scorecard pro sdružení Mamma Help - Tureček, Michal (2006)
Základy metody Balanced Scorecard. Obecný popis neziskového sektoru a transformace BSC do podmínek tohoto sektoru. Sdružení Mamma HELP, pro které je vytvořena SWOT analýza a následně komplexní návrh systému BSC – strategické cíle, měřítka a strategické akce