Návrh systému Balanced Scorecard pro sdružení Mamma Help - Tureček, Michal; Neumaierová, Inka, 1960-; Drexlerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Základy metody Balanced Scorecard. Obecný popis neziskového sektoru a transformace BSC do podmínek tohoto sektoru. Sdružení Mamma HELP, pro které je vytvořena SWOT analýza a následně komplexní návrh systému BSC – strategické cíle, měřítka a strategické akce
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Balanced Scorecard; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; Balanced Scorecard; master's theses