Možnosti podnikání českých firem v Nizozemí - Potočková, Zuzana (2006)
Cílem práce je nalézt vhodné komodity pro vývoz do Nizozemí a objevit možnosti pro výrobní spolupráci těchto zemí. Pro dosažení cíle jsou využity široké analýzy statistických údajů a současných poptávek. Hlavním zdroj pro dosažení cíle však představují zkušenosti z praxe a informace, získané od zastupitelských úřadů a CzechTrade. Z důvodu výborného geografického umístění Nizozemska se práce ve svém závěru zabývá i možností reexportu České republiky prostřednictvím tohoto státu