Možnosti podnikání českých firem v Nizozemí - Potočková, Zuzana; Gullová, Soňa, 1954-; Petruš, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Cílem práce je nalézt vhodné komodity pro vývoz do Nizozemí a objevit možnosti pro výrobní spolupráci těchto zemí. Pro dosažení cíle jsou využity široké analýzy statistických údajů a současných poptávek. Hlavním zdroj pro dosažení cíle však představují zkušenosti z praxe a informace, získané od zastupitelských úřadů a CzechTrade. Z důvodu výborného geografického umístění Nizozemska se práce ve svém závěru zabývá i možností reexportu České republiky prostřednictvím tohoto státu
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: outsourcing; vývoz; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; outsourcing; exports; bachelor's theses