Restrukturalizace ocelářského průmyslu v ČR - Bálek, Přemysl (2006)
Charakteristika procesu zvyšování produktivity v rámci finanční, ale i provozní restrukturalizace, jež může podnik nacházející se v určitých finančních problémech využít, za předpokladu splnění určitých, pro úspěšnou restrukturalizaci nutných podmínek. Metody používané v praxi pro dosažení již zmíněného růstu produktivity podnikových činností. Aplikace teoretického rámce na realitu ocelářského průmyslu v České republice