Restrukturalizace ocelářského průmyslu v ČR - Bálek, Přemysl; Dvořáček, Jiří, 1947-; Knápek, Jaroslav, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Charakteristika procesu zvyšování produktivity v rámci finanční, ale i provozní restrukturalizace, jež může podnik nacházející se v určitých finančních problémech využít, za předpokladu splnění určitých, pro úspěšnou restrukturalizaci nutných podmínek. Metody používané v praxi pro dosažení již zmíněného růstu produktivity podnikových činností. Aplikace teoretického rámce na realitu ocelářského průmyslu v České republice
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses