Úloha agentury CzechInvest při přidělování investičních pobídek - Adamec, Richard (2006)
Organizační struktura agentury CzechInvest, systém investičních pobídek, úloha CzechInvestu v procesu přidělování pobídek a hodnocení vlivu pobídek na příliv přímých zahraničních investic