Úloha agentury CzechInvest při přidělování investičních pobídek - Adamec, Richard; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Organizační struktura agentury CzechInvest, systém investičních pobídek, úloha CzechInvestu v procesu přidělování pobídek a hodnocení vlivu pobídek na příliv přímých zahraničních investic
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses