Analýza a vyhodnocení systému investičních pobídek ČR - Žák, Pavel; Taušer, Josef; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vymezení pojmu investiční pobídka, vývoj systému investičních pobídek ČR od jeho zavedení v roce 1998 do současné podoby. Popis podmínek pro získání podpor a typy možných pobídek. Vyhodnocení projektů podpořených investičními pobídkami ve zpracovatelském průmyslu dle místa realizace, dle země původu investora, dále odvětvová struktura pobídkových projektů a struktura pobídkových projektů dle předpokládané výše investice. Popis přímých a nepřímých efektů pobídkových investic a jejich dopady na trh práce. Analýza vlivu pobídkových investic na nezaměstnanost
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses