Obchodní a kulturní zvláštnosti Saúdské Arábie - Havlíková, Kateřina (2006)
Popis teritoria z geografického, politického a demografického hlediska. Kulturní zvyklosti a tradice, náboženství a jeho vliv na život Saúdů. Zvláštnosti a specifika obchodního jednání a vyjednávacího stylu