Obchodní a kulturní zvláštnosti Saúdské Arábie - Havlíková, Kateřina; Gullová, Soňa, 1954-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Popis teritoria z geografického, politického a demografického hlediska. Kulturní zvyklosti a tradice, náboženství a jeho vliv na život Saúdů. Zvláštnosti a specifika obchodního jednání a vyjednávacího stylu
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses