Analýza vývoje zahraničního obchodu ČR s USA – vlivy vstupu ČR do EU na vzájemný obchod - Kubáň, Martin; Plchová, Božena, 1936-; Nigrinová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vysvětlení obchodně-politických režimů ČR, USA a EU; vývoj relace vztahů ČR - USA; obchodní výměna ČR - USA a její komoditní struktura; změny v obchodním režimu ČR po vstupu do EU; aplikace na obchodní vztahy ČR - USA; zhodnocení vlivů vstupu ČR do EU a tendence bodoucího vývoje
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: obchod; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; commerce; bachelor's theses