CzechTrade - rozvoj sítě zahraničních kanceláří a jejich činnost - Kristlová, Markéta; Plchová, Božena, 1936-; Nigrinová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Charakteristika CzechTrade, jeho postavení v rámci proexportní politiky ČR. Zahraniční kanceláře v Německu, Turecku, Rusku, Číně, Egyptě, USA a Mexiku a příklady úspěšné spolupráce mezi těmito zahraničními kancelářemi CzechTrade a českými subjekty
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses