Česko-nizozemské obchodní vztahy s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Nohejlová, Daniela (2006)
Obecná a ekonomická charakteristika Nizozemského království, jeho polohy, podnebí, hospodářství, zahraničního obchodu, kultury a obchodních zvyklostí. Základní charakteristika aktuální ekonomické situace České republiky a jejího zahraničního obchodu. Charakterizování obchodních i jiných vztahů mezi ČR a Nizozemskem, vzájemný obchod, investice, perspektiva dalších budoucích obchodních vztahů, konfrontace české a nizozemské kultury a obchodních zvyklostí