Česko-nizozemské obchodní vztahy s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Nohejlová, Daniela; Müllerová, Františka, 1948-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Obecná a ekonomická charakteristika Nizozemského království, jeho polohy, podnebí, hospodářství, zahraničního obchodu, kultury a obchodních zvyklostí. Základní charakteristika aktuální ekonomické situace České republiky a jejího zahraničního obchodu. Charakterizování obchodních i jiných vztahů mezi ČR a Nizozemskem, vzájemný obchod, investice, perspektiva dalších budoucích obchodních vztahů, konfrontace české a nizozemské kultury a obchodních zvyklostí
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses