Standardizace informačních systémů veřejné správy v EU - Rozsíval, Filip; Doucek, Petr, 1960-; Pacík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Srovnání přístupů ke standardizaci informačních systémů veřejné správy v Evropské unii. Analýza systému standardizace informačních systémů veřejné správy jednak na úrovni Evropské unie, jednak ve vybraných členských státech EU (Česká republika, Slovenská republika, Spolková republika Německo). Následně je hodnocena harmonizace systémů standardizace informačních systémů veřejné správy vybraných členských států s EU a dále propracovanost těchto systémů
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: elektronická veřejná správa; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; electronic government; master's theses