Firemní kultura ve společnosti T-mobile - Kosová, Zuzana (2006)
Popis a zhodnocení firemní kultury ve společnosti T-Mobile. Definice firemní kultury a prvky, které kulturu podniku ovlivňují a tvoří. Vliv mezinárodního prostředí na firmu. Analýza podnikové kultury ve společnosti T-Mobile a hodnocení jejích prvků. Dotazník, který vyjadřuje názory zaměstnanců týkající se tohoto tématu