Firemní kultura ve společnosti T-mobile - Kosová, Zuzana; Müllerová, Františka, 1948-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Popis a zhodnocení firemní kultury ve společnosti T-Mobile. Definice firemní kultury a prvky, které kulturu podniku ovlivňují a tvoří. Vliv mezinárodního prostředí na firmu. Analýza podnikové kultury ve společnosti T-Mobile a hodnocení jejích prvků. Dotazník, který vyjadřuje názory zaměstnanců týkající se tohoto tématu
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: kultura organizace; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; corporate culture; bachelor's theses