Hospodářský zázrak Irska - Jílková, Radka; Kučerová, Irah, 1959-; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Historie a ekonomický vývoj Irska s důrazem na hospodářské změny v 90. letech. Definice faktorů ekonomického růstu Irska v 90. letech a hodnocení míry vlivu jednotlivých faktorů. Možnosti aplikace hospodářského zázraku Irska na jiné země, zejména země SVE
Vedoucí práce: Irah Kučerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses