Ekonomický vývoj Argentiny od 90. let do současnosti - Frantová, Eva (2006)
Ekonomický vývoj Argentiny v letech 1990-2006. Charakteristika etapy vlády jednotlivých prezidentů v tomto období. Vnější i vnitřní příčiny, které vedly ke státnímu bankrotu v roce 2001 a průběh zotavování se z této ekonomické krize včetně využitých hospodářských opatření