Ekonomický vývoj Argentiny od 90. let do současnosti - Frantová, Eva; Adamcová, Lenka; Svobodová, Z.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Ekonomický vývoj Argentiny v letech 1990-2006. Charakteristika etapy vlády jednotlivých prezidentů v tomto období. Vnější i vnitřní příčiny, které vedly ke státnímu bankrotu v roce 2001 a průběh zotavování se z této ekonomické krize včetně využitých hospodářských opatření
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: úpadek podniku; *ekonomika; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Argentina; business failures; bachelor's theses; Argentina