Exportní příležitosti na trhu Spojených arabských emirátů s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Dvořáková, Lenka; Müllerová, Františka, 1948-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Konkrétní obchodní vztahy SAE - ČR, formy podpory českých exportérů, výčet perspektivních odvětví trhu, možné formy vstupu na trh a popis konkrétních českých firem, na trhu SAE již přítomných. Obecný popis SAE od geografických údajů, přes historii až ke specifikům země, důležitým z pohledu obchodu (vlivy náboženství, popis obchodního jednání s arabským partnerem atd.)
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses