Světový populační problém - Mynářová, Barbora; Jeníček, Vladimír, 1932-; Pohl, M.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vývoj světové populace v minulosti. Populační problém v rozvojových zemích a jeho řešení. Řešení problému stárnutí obyvatelstva
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses