Role MMF v asijské krizi a reforma jeho protikrizové politiky - Pojer, Vladimír (2006)
Mezinárodní měnový fond. Asijská finanční krize. Role MMF při řešení asijské finanční krize a jeho význam pro řešení obdobných situací ve světové ekonomice. Reforma MMF