Role MMF v asijské krizi a reforma jeho protikrizové politiky - Pojer, Vladimír; Helísek, Mojmír, 1958-2021; Hazucha, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Mezinárodní měnový fond. Asijská finanční krize. Role MMF při řešení asijské finanční krize a jeho význam pro řešení obdobných situací ve světové ekonomice. Reforma MMF
Vedoucí práce: Mojmír Helísek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses