Charakteristika hospodářství Francie a její postavení v EU - Blažíčková, Lenka; Jeníček, Vladimír, 1932-; Svobodová, Z.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vývoj francouzského hospodářství od roku 1945 až po současnost. Rozbor jednotlivých makroekonomických ukazatelů, zejména od počátku 90. let po současnost, silné a slabé stránky francouzské ekonomiky a srovnání s ostatními členskými státy Evropské unie. Popis jednotlivých sektorů hospodářství. Postavení Francie v mezinárodním obchodě s Evropskou unií a její pozice ve formovnání EU od samotného počátku
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses