Velká Británie - vybrané etapy z procesu dekolonizace - Tůmová, Jana; Kučerová, Irah, 1959-; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Posouzení jednotlivých vybraných etap dekolonizace Britského impéria s přihlédnutím k politickým a ekonomickým jevům, které se na tomto procesu odrazily a ovlivnily jeho průběh. Celkový dekolonizační proces, jeho hlavní etapy a zásadní události v těchto etapách, které určovaly hlavní rysy dekolonizačního procesu. Specifika rozpadu impéria v jednotlivých zemích, konkrétně Indii a Iráku
Vedoucí práce: Irah Kučerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses