Pozice Irska v mezinárodním obchodě - Matějková, Tereza; Jirges, Tibor; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Hodnocení vývoje hospodářské situace v zemi od druhé světové války do současnosti a analýza hlavních příčin jejího úspěchu v devadesátých letech minulého století. Členství Irska v nejvýznamnějších mezinárodních organizacích. Obchodně-politické vztahy s Českou republikou. Problematika přímých zahraničních investic
Vedoucí práce: Tibor Jirges
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses