Specifika obchodování a podnikání v Argentině - Santinoni, Mariana (2006)
Analýza zvláštností obchodování a podnikání v současné Argentině. Nástroje obchodní politiky Argentiny a aktuální vládní opatření, která mají základ v době měnové krize na přelomu let 2001-2002. Pracovní prostředí a styl vyjednávání Argentinců