Specifika obchodování a podnikání v Argentině - Santinoni, Mariana; Gullová, Soňa, 1954-; Zmrzlík, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Analýza zvláštností obchodování a podnikání v současné Argentině. Nástroje obchodní politiky Argentiny a aktuální vládní opatření, která mají základ v době měnové krize na přelomu let 2001-2002. Pracovní prostředí a styl vyjednávání Argentinců
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: dovoz; kultura; podnikání; vývoz; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; imports; culture; business; exports; bachelor's theses