CzechInvest charakteristika, dosavadní úspěchy - Matějovská, Jana; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Podpora podnikatelského prostředí v České republice. Operační programy Průmysl a podnikání a Podnikání a inovace. Problematika klastrů, které se v České republice teprve vyvíjejí
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: dějiny; klastry (ekonomie); mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; history; clusters (economics); bachelor's theses