Vývoj světové liberalizace obchodu průmyslovými výrobky - Vaňkátová, Petra; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Almerová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Historický vývoj a vznik dohody GATT. Příprava Uruguayského kola. Význam Uruguayského kola pro ČR. Současná obchodní vyjednávání
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses