Firemní kultura ve společnosti Advanced Search, s.r.o. - Zatloukal, Petr; Müllerová, Františka, 1948-; Spáčilová, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Definice pojmu kultura. Funkce kultury. Historie pojmu firemní kultura. Představení společnosti Advanced Search
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses