Perspektiva česko-italské obchodní spolupráce s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Dudová, Eliška; Müllerová, Františka, 1948-; Myslík, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Úvod do teorie mezinárodního obchodu a mezinárodního marketingu. Charakteristika zahraničního obchodu ČR. Základní informace o italském teritoriu. Obchodní vztahy ČR a Itálie
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: obchodní jednání; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Itálie; negotiation in business; bachelor's theses; Italy