Proexportná politika SR analýza a komparácia s proexportnou politikou ČR - Pavúk, Šimon; Taušer, Josef; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Proexportní politika vyspělých ekonomik. Vývoj proexportní politiky na Slovensku. Stručná charakteristika systému proexportní politiky v ČR
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses