Programy CzechInvestu na podporu podnikání - vybraná oblast - Vorčáková, Eva; Plchová, Božena, 1936-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Rizikový a rozvojový kapitál z pohledu investora a klientské společnosti. Situace v oblasti venture kapitálu v ČR. Globální trendy ve venture kapitálu v r. 2006
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses