Oceňování nemovitostí - Jiráková, Jana (2006)
Monokriteriální metody ocenění. Oceňování nemovitostí podle cenového předpisu. Oceňování pozemků. Oceňování bytové jednotky v atraktivní lokalitě. Oceňování rekonstruované bytové jednotky. Oceňování bytové jednotky v okolí hl. města Prahy