Oceňování nemovitostí - Jiráková, Jana; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Monokriteriální metody ocenění. Oceňování nemovitostí podle cenového předpisu. Oceňování pozemků. Oceňování bytové jednotky v atraktivní lokalitě. Oceňování rekonstruované bytové jednotky. Oceňování bytové jednotky v okolí hl. města Prahy
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: oceňování nemovitostí; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; real property valuation; master's theses