Personální práce v malém podniku HB PRINT, s.r.o. - Průchová, Lucie (2006)
Analýza personální práce a personálních činností prováděných ve společnosti HB PRINT, s.r.o. Základní pojmy z personálního managementu. Představení společnosti HB PRINT. Rozbor současného stavu personální práce ve společnosti a definování slabých a silných stránek jednotlivých personálních činností. Návrhy řešení problematických činností