Personální práce v malém podniku HB PRINT, s.r.o. - Průchová, Lucie; Václavková, Lucie, 1978-; Paseková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Analýza personální práce a personálních činností prováděných ve společnosti HB PRINT, s.r.o. Základní pojmy z personálního managementu. Představení společnosti HB PRINT. Rozbor současného stavu personální práce ve společnosti a definování slabých a silných stránek jednotlivých personálních činností. Návrhy řešení problematických činností
Vedoucí práce: Lucie Václavková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: personální management; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; master's theses