Trvale udržitelný rozvoj v oblasti brazilské Amazonie Sustainable developement in the Brazilian Amazon - Hrušková, Lucie; Jeníček, Vladimír, 1932-; Pohl, M.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce popisuje a hodnotí situaci v amazonském regionu Brazílie. Důraz na problémy s kácením deštného lesa a indiánské obyvatelstvo
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: deštné lesy; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Brazílie; rainforests; bachelor's theses; Brasil