Politika CSR uplatňovaná společností Tesco ve Velké Británii a České republice - Kelnarová, Jana (2006)
Vysvětlení pojmu CSR (Corporate Social Responsibility), což lze přeložit jako společenská odpovědnost firem. Na příkladu společnosti Tesco popsána aplikace CSR v praxi. Tato oblast se stále více dostává do povědomí mezi českými podnikateli a CSR je považováno za jednu z možných konkurenčních výhod