Politika CSR uplatňovaná společností Tesco ve Velké Británii a České republice - Kelnarová, Jana; Boučková, Jana; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Vysvětlení pojmu CSR (Corporate Social Responsibility), což lze přeložit jako společenská odpovědnost firem. Na příkladu společnosti Tesco popsána aplikace CSR v praxi. Tato oblast se stále více dostává do povědomí mezi českými podnikateli a CSR je považováno za jednu z možných konkurenčních výhod
Vedoucí práce: Jana Boučková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses