Ekologická politika Evropské unie - Košaříková, Petra; Jeníček, Vladimír, 1932-; Turečková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vymezení základních pojmů v oblasti péče o životní prostředí, stručný historický vývoj v rámci Evropské unie a nastínění základních principů ekologické politiky a hlavních oblastí její regulace. Postoje a názory občanů EU na ochranu životního prostředí. Činnost Evropské agentury pro životní prostředí a její spolupráce s ČR. Pomoc EU kandidátským a členským zemím při zavádění environmentální legislativy, zhodnocení pokroku v oblasti ochrany životního prostředí v roce 2005 a pojem trvale udržitelného rozvoje
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses