Oceňování nemovitostí - Postníkova, Ksenija (2006)
Základní pojmy a metody používané v oblasti oceňování nemovitostí. Znalecký posudek (ocenění rodinného domu administrativní cenou na základě vyhlášky č. 540/2002 Sb.) a odhad tržní ceny