Oceňování nemovitostí - Postníkova, Ksenija; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Základní pojmy a metody používané v oblasti oceňování nemovitostí. Znalecký posudek (ocenění rodinného domu administrativní cenou na základě vyhlášky č. 540/2002 Sb.) a odhad tržní ceny
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses