Analýza vývoje malého a středního podniku v oblasti cestovního ruchu v podmínkách Evropské unie - Vacek, Jan; Vojík, Vladimír, 1944-; Záthurecký, Viliam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Komplexní přehled vnějších a vnitřních faktorů, které ovlivňují podnik v odvětví cestovního ruchu. SWOT analýza identifikuje silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby tohoto podniku
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cestovní ruch; hotelnictví; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tourism; hotel-keeping; master's theses