Současný systém zdravotnictví ČR na příkladu Nemocnice Děčín, příspěvková organizace - Matoušková, Hana; Vávrová, Hana, 1970-; Beck, Jiří, 1938-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Současný systém zdravotnictví v České republice, jeho subjekty, problémy a typy zdravotního pojištění. Způsoby financování zdravotní péče v ČR a jednotlivé úhradové systémy. Možnosti získávání finančních prostředků nemocnicemi. Finanční analýza Nemocnice Děčín, příspěvková organizace
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; financování; nemocnice; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial analysis; financing; hospitals; master's theses